Įvadas į profesiją
VšĮ Telšių regioninio profesinio mokymo centro pirmo kurso padavėjo ir barmeno specialybės mokinės turėjo įdomią integruotą pamoką. Pamoka vyko rugsėjo 14 dieną realioje darbo vietoje, Palangos restorane „Floros simfonija“. Profesionalūs restorano darbuotojai kartu su profesijos mokytojomis pristatė padavėjo ir barmeno profesiją. Mokinės sužinojo daugelį psichologinių aspektų, virtuvės subtilybių. Stebėjo barmeno virtuozo Džeraldo daromus kokteilius. Administratorius Tadas papasakojo apie r-keeper programą, su kuria dirbant, padavėjas labai lengvai gali priimti užsakymus, perduoti į virtuvę ir patiekti lankytojams. Mokinės buvo supažindintos ir su delninukėmis, kurias turi visi padavėjai ir su kurių pagalba taip pat lengva priimti lankytojų užsakymus.
Dėkojame restorano savininkei Danguolei Tautkuvienei už labai malonų priėmimą, bendradarbiavimą. Mokinės grįžo ne tik su dideliu žinių bagažu, bet ir pabuvojusios gražioje aplinkoje, išbandžiusios daryti kokteilius realiame bare su profesionaliais darbuotojais.
Profesijos mokytojos, lydėjusios mokinius,
Laima Juškienė, Vaiva Klingerienė